AEK: Να μην την επηρεάσει η διακοπή

AEK: Να μην την επηρεάσει η διακοπή

Πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα, την παρουσία της και αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό που απεύχονται στην ομάδα, είναι να επηρεαστεί η εικόνα της από την διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει μπροστά την το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Τόμας Κρίστιανσεν ευελπιστεί πως οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο για να έρθει η νίκη. Η προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη συνεχίζεται και ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός.

Η περίπτωση του Βάντερ απασχολεί όλους στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο κανονικά και έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μασάνα προπονείται επίσης ατομικά. «Κλειδί» για την ΑΕΚ αποτελεί και η παρουσία του Νέστωρα Μυτίδη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE