AEK: Να μην την επηρεάσει η διακοπή

AEK: Να μην την επηρεάσει η διακοπή

Πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα, την παρουσία της και αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό που απεύχονται στην ομάδα, είναι να επηρεαστεί η εικόνα της από την διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει μπροστά την το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Τόμας Κρίστιανσεν ευελπιστεί πως οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο για να έρθει η νίκη. Η προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη συνεχίζεται και ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός.

Η περίπτωση του Βάντερ απασχολεί όλους στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο κανονικά και έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μασάνα προπονείται επίσης ατομικά. «Κλειδί» για την ΑΕΚ αποτελεί και η παρουσία του Νέστωρα Μυτίδη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE