Αναστασιάδης: Δεν θα ανεχτώ ποτέ παραβίαση ιδιωτικού απορρήτου

Αναστασιάδης: Δεν θα ανεχτώ ποτέ παραβίαση ιδιωτικού απορρήτου

Δεν θα ανεχτώ ποτέ παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου του οποιουδήποτε πολίτη ή πολιτικού, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, την Παρασκευη βράδυ (22/11).

Ερωτηθείς αν μετά τη συνάντηση του σήμερα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, έχει λήξει το θέμα που αφορά το βαν, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, απάντησε: «μα η έρευνα δεν έχει λήξει. Έχω καταστήσει την πρόθεση μου για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης ξεκάθαρη. Κάτι που δεν ανέχομαι και δεν θα ανεχτώ ποτέ είναι την παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου του οποιουδήποτε πολίτη ή πολιτικού».

Ερωτηθείς αν μελέτησε το πόρισμα του Γενικού Ελεγκτή για το θέμα των αποστολών της Προεδρίας στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος είπε ότι «δεν είχα τον χρόνο να δω το πόρισμα, είχα συσκέψεις με τη ΔΕΦΑ, για την κατοχύρωση του χαλουμιού. Και υπάρχει και το Κυπριακό που προηγείται. Εν καιρώ θα το δω και θα σχολιάσω το κάθε στοιχείο».

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE