Αναστασιάδης: Δεν θα ανεχτώ ποτέ παραβίαση ιδιωτικού απορρήτου

Αναστασιάδης: Δεν θα ανεχτώ ποτέ παραβίαση ιδιωτικού απορρήτου

Δεν θα ανεχτώ ποτέ παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου του οποιουδήποτε πολίτη ή πολιτικού, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, την Παρασκευη βράδυ (22/11).

Ερωτηθείς αν μετά τη συνάντηση του σήμερα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, έχει λήξει το θέμα που αφορά το βαν, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, απάντησε: «μα η έρευνα δεν έχει λήξει. Έχω καταστήσει την πρόθεση μου για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης ξεκάθαρη. Κάτι που δεν ανέχομαι και δεν θα ανεχτώ ποτέ είναι την παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου του οποιουδήποτε πολίτη ή πολιτικού».

Ερωτηθείς αν μελέτησε το πόρισμα του Γενικού Ελεγκτή για το θέμα των αποστολών της Προεδρίας στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος είπε ότι «δεν είχα τον χρόνο να δω το πόρισμα, είχα συσκέψεις με τη ΔΕΦΑ, για την κατοχύρωση του χαλουμιού. Και υπάρχει και το Κυπριακό που προηγείται. Εν καιρώ θα το δω και θα σχολιάσω το κάθε στοιχείο».

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE