Ησύχασε ο Μπεργκ – ΠΛΗΓΜΑ για Ντολ ενόψει του ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Ησύχασε ο Μπεργκ – ΠΛΗΓΜΑ για Ντολ ενόψει του ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Νίκες για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στα παιχνίδια που είχαν για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τις δύο μεγάλες ομάδες της Λευκωσίας να τα… λένε μεταξύ τους στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο ΓΣΠ με τυπικά γηπεδούχους τους «τριφυλλοφόρους».

Πριν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής υπήρχαν σημαντικοί παίκτες για τους δύο προπονητές που ήταν στο όριο των κίτρινων καρτών.

Διαβάστε:

Ο «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για Μπεργκ και Ντολ πριν το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ!

Με το πέρας της 10ης αγωνιστικής, από τα παιχνίδια που έγιναν για τους δύο αιώνιους, μονάχα ένας παίκτης αντίκρισε κίτρινη κάρτα και χάνει το ντέρμπι της 02ας Δεκεμβρίου.

Ο Βιντιγκάλ του ΑΠΟΕΛ είναι ο… άτυχος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE