ΠΑΦΟΣ: Δεκάδες κούτες με τσιγάρα και καπνικά προϊόντα στην κατοχή 24χρονου – Πωλούσε αφορολόγητα προϊόντα

ΠΑΦΟΣ: Δεκάδες κούτες με τσιγάρα και καπνικά προϊόντα στην κατοχή 24χρονου – Πωλούσε αφορολόγητα προϊόντα

Πρόσωπο ηλικίας 24 ετών συνελήφθη το Σάββατο 23/11 για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Της σύλληψης του 24χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΟΠΈ Πάφου, χθες βράδυ, στην οικία του στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν συνολικά 109 κούτες με τσιγάρα, 65 κουτιά τσιγάρα και πέντε κούτες που περιείχαν καπνό, για τα οποία υπήρχαν ενδείξεις ότι ήταν αφορολόγητα.

Ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων.  

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου και το Τμήμα Τελωνείων διερευνούν την υπόθεση.  

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE