ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισαν τα φαβορί

Κέρδισαν τα φαβορί

Με νίκες των φαβορί συνεχίστηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών. Παρνασσός, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Sabbianco Ανόρθωση, συνέχισαν νικηφόρα.

Εύκολα ο πρωτοπόρος
Ο πρωτοπόρος Παρνασσός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Α.Ο Αραδίππου. Η ομάδα του Στροβόλου κέρδισε με 40-19 και συνέχισε την αήττητη πορεία του.

Η νικήτρια ομάδα κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 23-9, εξέλιξη που επέτρεψε στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες. Στην επανάληψη ο Παρνασσός ήταν και πάλι ανώτερος του αντιπάλου του και κέρδισε με 40-19.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι για τους νικητές σκόραραν οι 13 από τους 16 παίχτες, με πρώτο σκόρερ να αναδεικνύεται ο Lazzarin Davide με 7 γκολ. Ο Γιώργος Παπακυπριανού πέτυχε 6 τέρματα και ο Νεκτάριος Στυλιανού 5.

Για την ομάδα της Αραδίππου ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους σκόραρε 6 φορές, ο Nicolas Schodder 5 και ο Γεώργιος Μιχαήλ 4.

Δυσκολεύτηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο απέναντι στον Προοδευτικό Πάφου με 22-26.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι και για αυτό έπαιξε ρόλο η μαχητικότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 1ο ημίχρονο έβαλαν πάρα πολύ δύσκολα στον αντίπαλο τους και πήγαν στα αποδυτήρια με το 15-14 υπέρ τους.

Στο 2ο ημίχρονο, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο παρουσιάστηκε βελτιωμένο, κυρίως αμυντικά, περιόρισε την επιθετικότητα του Προοδευτικού και σε συνδυασμό με την ευστοχία των παιχτών του κέρδισε με 22-26.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Χριστόφορος Τσακουρίδης και Ευάγγελος Κώστα που σημείωσαν από 5 γκολ, ενώ ο Λουκάς Παρασκευά πέτυχε 4.

Μεγάλο παιχνίδι για τους γηπεδούχους έκαναν οι Χαράλαμπος Σοφοκλέους και Παναγιώτης Χριστοδούλου που σκόραραν 8 και 7 φορές αντίστοιχα.

Ανέβηκε και «καθάρισε» η Ανόρθωση
Η Sabbianco Ανόρθωση δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κ.Ν Αγ. Τριμιθιας, ωστόσο στην επανάληψη αύξησε τη διαφορά της και κέρδισε σχετικά εύκολα με 28-35.

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί και ανταγωνιστικοί στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν στην Ανόρθωση να ξεφύγει στο σκορ. Η «Κυρία» πήγε στην ανάπαυλα για το ημίχρονο με το 14-16, αλλά στη συνέχεια διεύρυνε το προβάδισμα της και έφτασε σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση.

Ο Ιούλιος Αργυρού έστειλε 9 φορές την μπάλα στα δίχτυα, Nebojsa Vojinovic 6 και οι Λεοντίου Ορέστης και Κωνσταντίνος Μιχαήλ από 4.

Για τους γηπεδούχους ο Νικόλας Καρκαλάτος σημείωσε 11 γκολ και ο Κωνσταντίνος Γεραμίδας πέτυχε 5 τέρματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Παρνασσός Στροβόλου-Α.Ο Αραδίππου 40-19

Προοδευτικό Πάφου-Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 22-26

Κ.Ν Αγ. Τριμιθιας-Sabbianco Ανόρθωση 28-35

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top