ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), στην περιοχή Περιστερόνας στην Λευκωσία όπου τραυματίστηκε 10χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας δύο οχήματα συγκρούστηκαν και ένας από τους επιβάτες ήταν ο 10χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της αστυνομίας και το 10χρονο αγοράκι δήλωσε ότι ζαλίζεται και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE