Επιχείρηση αεροδιακομιδής : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία – Ανακοίνωση ΚΣΕΔ

Επιχείρηση αεροδιακομιδής : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία – Ανακοίνωση ΚΣΕΔ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση αεροδιακομιδής ασθενούς από πλοίο στα ανοικτά της Πάφου το απόγευμα της Κυριακής (24/11).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), έλαβαν πληροφορία από τον καπετάνιο του επιβατηγού πλοίου «MARELLA DREAM», το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 85 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πάφου, ότι επιβάτης του πλοίου, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και απαιτείται η άμεση αεροδιακομιδή του.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης και εξειδικευμένο νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό τη αεροδιακομιδή του επιβάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

O τραυματίας παραδόθηκε με ασφάλεια στις 18:45 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE