ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 35χρονος για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 35χρονος για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία 35χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (24/11), από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που έλαβε ότι χρήστης λογαριασμού διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε χρήστη της ίδιας πλατφόρμας, αρχεία βιντεοσκοπημένου υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

 

Μέλη Αστυνομίας εντόπισαν τον 35χρονο στην οικία του, στην επαρχία Λάρνακας και προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ στη συνέχεια, βάσει Δικαστικού εντάλματος, διενήργησαν έρευνα στην κατοικία.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

 

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τις εξετάσεις διεξάγει το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE