Ουρουγουάη: Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών

Ουρουγουάη: Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών

Το εκλογοδικείο της Ουρουγουάης ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα το πρωί  Δευτέρα 25/11 ώρα Κύπρου) ότι το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών είναι πολύ αμφίρροπο κι ως εκ τούτου θα αναμείνει να ολοκληρωθεί μια νέα καταμέτρηση των ψηφοδελτίων πριν ανακηρύξει τον νικητή "ως την Παρασκευή".

"Το εκλογοδικείο δεν θα ανακοινώσει τον νικητή απόψε", ενημέρωσε ο πρόεδρος του θεσμού Χοσέ Αροσένα το Γαλλικό Πρακτορείο. Με πάνω από το 98,5% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί, η διαφορά ανάμεσα στον Λουίς Λακάγιε Που (κεντροδεξιά) και τον Ντανιέλ Μαρτίνες (αριστερά) ήταν 30.000 ψήφοι, δηλαδή λιγότερες από τις αμφισβητούμενες.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE