«ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ» αλλά και ΑΣΤΟΧΟΣ ο Απόλλωνας!

«ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ» αλλά και ΑΣΤΟΧΟΣ ο Απόλλωνας!

Στο ημίχρονο του αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Δόξα και Απόλλωνα στο Μακάρειο, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προηγείται με 1-0. Ανεβασμένοι και καλύτεροι οι κυανόλευκοι, που μπήκαν… «αφηνιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Περέιρα στο 9′ το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι άστοχοι και να χάνουν πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρήκε στόχο στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Πέδρο, στο 9′, έκανε το παράλληλο γύρισμα, και ο Περέιρα από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με αριστερό πλασέ κάνοντας το 1-0.

Ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι καλύτερος και στο 14′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Πέδρο βρήκε τον Γιαννιώτα που έκανε το πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η μπάλα έφυγε μόλις έξω από την εστία του Γκρεμσλ.

Ο Ελλαδίτης, ξανά στο 21′ έχασε μεγάλη, μοναδική ευκαιρία. Βγήκε μόνςο απέναντι από τον Γκρεμσλ, μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το πλασέ που έκανε πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αυστριακού.

Δεν έλεγε να… κοπάσει ο επιθετικός μονόλογος των κυανόλευκων, και στο 25′ ο Αγκίρε στάθηκε άτυχος, καθώς το δυνατό συρτό του σουτ βρήκε στο δοκάρι και «έσωσε» τη Δόξα.

Έτσι, το 1-0 «έκλεισε» το πρώτο 45λεπτο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE