Το δέντρο που κόπηκε στη Γρίβα Διγενή ήταν σάπιο αναφέρει ο Δήμος Λευκωσίας

Το δέντρο που κόπηκε στη Γρίβα Διγενή ήταν σάπιο αναφέρει ο Δήμος Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (25/11), αναφορικά με δημοσιεύματα σε σχέση με αποκοπή δέντρου στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, επισημαίνει ότι τα δημοσιεύματα βασίστηκαν σε λανθασμένη πληροφόρηση, καθώς η υπηρεσία του Δήμου επιθεώρησε και εξέτασε το συγκεκριμένο δέντρο και διαπίστωσε ότι ο κορμός του ήταν εσωτερικά σάπιος και υπήρχε κίνδυνος να καταρρεύσει σε περίπτωση δυνατών ανέμων.

Προσθέτει πως μετά τη διαπίστωση αυτή, δόθηκαν οδηγίες για αποκοπή του, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που ενδείκνυνται σε ανάλογες περιπτώσεις. 
 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως η πολιτική του Δήμου Λευκωσίας, σε ότι αφορά την αντικατάσταση δέντρων που για λογούς ασφάλειας αποκόπτονται, είναι να προβαίνει στην φύτευση άλλων δέντρων στον ίδιο χώρο αν είναι δυνατό, ή αλλού και αυτό θα πράξει αυτή την βδομάδα το τμήμα κήπων του Δήμου σε αυτό τον χώρο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE