Έμειναν χ-αμηλά!

Έμειναν χ-αμηλά!

Δύο γκολ σε δύο λεπτά έκριναν την αναμέτρηση στην Φεράρα με την SPAL και την Τζένοα (1-1) που παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Την ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας της Serie A είχαν SPAL και Τζένοα, όμως μετά το 1-1 αμφότερες παρέμειναν χαμηλά. Στο 55’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με πέναλτι ο Αντρέα Πετάνια, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Στέφανο Στουράρο απάντησε για την ομάδα του Τιάγκο Μότα, που έφυγε με την ισοπαλία από την πόλη της Φεράρα. Οι δύο ομάδες έμειναν έτσι σττις τρεις τελευταίες του Campionato μαζί με την Μπρέσια.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE