ΕΚΤΑΚΤΟ: Διάσωση προσώπου στη θαλάσσια περιοχή Παραλιμνίου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διάσωση προσώπου στη θαλάσσια περιοχή Παραλιμνίου

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Λιμενική Αστυνομία στο Παραλίμνι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λήφθηκε κλήση στην Αστυνομία ότι κάποιος λουόμενος βρισκόταν στη θάλασσα στη ονομαζόμεη παραλία της MMAΔ, στην περιοχή Κάπαρη και διέτρεχε άμεσο κίνδυνο η ζωή του. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πληροφορία δεν μπορούσε να κολυμπήσει και να βγει στην παραλία. 

Ειδοποιήθηκε αμέσως η λιμενική Αστυνομία και με σκάφος τον παρέλαβε και τον έβγαλε στην στεριά, στο λιμανάκι του Colden Coast. 

Μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE