Έσκασε η «βόμβα» Πιτίνο! Για πόσα χρόνια υπέγραψε στον Παναθηναϊκό… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έσκασε η «βόμβα» Πιτίνο! Για πόσα χρόνια υπέγραψε στον Παναθηναϊκό… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η «βόμβα» του Παναθηναϊκού… ολοκληρώθηκε: Ο Ρικ Πιτίνο υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με το «τριφύλλι» (μέχρι το 2021) και θέλει να οδηγήσει τους «πράσινους» στην κορυφή!

Το μεγάλο deal του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αμερικανό Hall Of Famer είναι πια επίσημο!

Ο 67χρονος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (26/11) και δήλωσε πως θέλει να μείνει μια διετία στο ΟΑΚΑ και να οδηγήσει τους «πράσινους» ξανά στην κορυφή.

Λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα μας, ο προπονητής – θρύλος του κολεγιακού μπάσκετ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ο Γιαννακόπουλος δίνει τα… κλειδιά στον Αμερικανό προπονητή, που με τη σειρά του επιθυμεί να «χτίσει» κάτι μεγάλο στο ΟΑΚΑ και να φέρει τους «πράσινους» ξανά στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πλέον ο Πιτίνο κατευθύνεται προς το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να προπονήσει την ομάδα του, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Μπασκόνια (28/11, 21:00).

Μάλιστα, το «τριφύλλι» παρουσίασε τον έμπειρο τεχνικό με look… James Bond αλλάζοντας τον τίτλο της ταινίας του 1989, «Licence to Kill», σε «Licence to Rick».

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Ρικ Πιτινο μέχρι το καλοκαίρι του 2021».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE