Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μίνι «εμφύλιος» στην ΚΕΔ για τους VARίστες στο ντέρμπι – Πιθανόν να είναι κι αυτοί ΞΕΝΟΙ!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μίνι «εμφύλιος» στην ΚΕΔ για τους VARίστες στο ντέρμπι – Πιθανόν να είναι κι αυτοί ΞΕΝΟΙ!

Ο Φερνάντεθ Μαρίν – που είναι υποψήφιος για αντί-Περέιρα μετά το καλοκαίρι του 2020 – φέρεται να διαφωνεί με τον Πορτογάλο, έχοντας προτείνει να υπάρχουν Έλληνες στο VAR για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ξέσπασε ένας μικρός… εμφύλιος όπως φαίνεται στην ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Ο Πορτογάλος επικεφαλής της ΚΕΔ ως γνωστόν επιθυμεί να βάλει ξένους και στο VAR για το επικείμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Το λογικό και το επόμενο θα είναι να περάσει η πρόταση – εισήγηση του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Ωστόσο ο Ισπανός Φερνάντεθ Μαρίν δείχνει να διαφωνεί και να επιθυμεί Έλληνες VARίστες για το ματς της Κυριακής και έτσι φαίνεται να υπάρχει μία δυνατή διαφωνία.

Πάντως εφόσον μπουν ξένοι και στο VAR θα είναι πιο μεγάλο και το κόστος της διαιτησίας για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.