ΛΑΡΝΑΚΑ: 20χρονος έκλεψε ποδήλατο και το ανέβασε στο διαδίκτυο για να το πουλήσει

ΛΑΡΝΑΚΑ: 20χρονος έκλεψε ποδήλατο και το ανέβασε στο διαδίκτυο για να το πουλήσει

Ποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί, εντοπίστηκε να πωλείται από άγνωστο πρόσωπο σε ιστοσελίδα στην Κύπρο.

Η καταγγελία του παραπονούμενου έγινε στις 11/11/2019 και στις 25 του ίδιου μήνα, ο ίδιος είχε εντοπίσει το ποδήλατό του, να βρίσκεται προς πώληση σε ιστοσελίδα.

Μέλη της Αστυνομίας (Τμήμα Μικροπαραβάσεων και ΟΠΕ Λάρνακας) μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τον άγνωστο πωλητή (20χρονος), ο οποίος είχε στην κατοχή του το ποδήλατο, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον παραπονούμενο.

Ο 20χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE