ΛΑΡΝΑΚΑ: 20χρονος έκλεψε ποδήλατο και το ανέβασε στο διαδίκτυο για να το πουλήσει

ΛΑΡΝΑΚΑ: 20χρονος έκλεψε ποδήλατο και το ανέβασε στο διαδίκτυο για να το πουλήσει

Ποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί, εντοπίστηκε να πωλείται από άγνωστο πρόσωπο σε ιστοσελίδα στην Κύπρο.

Η καταγγελία του παραπονούμενου έγινε στις 11/11/2019 και στις 25 του ίδιου μήνα, ο ίδιος είχε εντοπίσει το ποδήλατό του, να βρίσκεται προς πώληση σε ιστοσελίδα.

Μέλη της Αστυνομίας (Τμήμα Μικροπαραβάσεων και ΟΠΕ Λάρνακας) μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τον άγνωστο πωλητή (20χρονος), ο οποίος είχε στην κατοχή του το ποδήλατο, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον παραπονούμενο.

Ο 20χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE