ΛΕΜΕΣΟΣ: Πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα ετοίμασε ο Δήμος Λεμεσού – Το Σάββατο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα ετοίμασε ο Δήμος Λεμεσού – Το Σάββατο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ο Δήμος Λεμεσού φόρεσε τα γιορτινά του και ετοιμάζει πολλές γιορτινές εκδηλώσεις σε πολλά σημεία της πόλης για όλους τους δημότες, όλων των ηλικιών.

Το πρόγραμμα του Δήμου ξεκινάει με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στην οδό Ανεξαρτησίας, μπροστά από το διοικητήριο, ενώ την ίδια μέρα, την περιοχή θα επισκεφθεί και ο αγαπημένος των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα.

Παράλληλα το Σάββατο 30/11, στις 17:00 το απόγευμα, θα λειτουργήσει και το Χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας, όπου όλα τα παιδία θα μπορούν να δημιουργήσουν αλλά και να γράψουν στον Άγιο Βασίλη.

Οι εορταστικές δραστηριότητες του Δήμου, οι οποίες ξεκινούν με την φωταγώγηση, θα συνεχιστούν με τον Άγιο Βασίλη και το έλκηθρο του, με το οποίο θα διασχίζει την πόλη και θα μοιράζει δώρα στα παιδία.

Επιπλέον πολλές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατιά Γρηγόρη Αυξεντίου (Δες τον σύνδεσμο), όπως επήσεις και στην πλατιά Ηρώων.

Βρείτε το αναλυτικό γιορτινό πρόγραμμα του Δήμου Λεμεσούεδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE