Μαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από την οικογένεια της Μάρας Κωνσταντίνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από την οικογένεια της Μάρας Κωνσταντίνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

DATA[

Ότι πιο δύσκολο είναι ο χαμός αγαπημένων μας προσώπων με «το τελευταίο αντίο» να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία για τον κάθε άνθρωπο.

Σε τέτοια άσχημη θέση είναι και η Κύπρια ηθοποιός η οικογένεια της οποίας ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος, θρηνώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου.

Ο λόγος για την δημοφιλή ηθοποιό Μάρα Κωνσταντίνου, η οποία έχασε την αγαπημένη της γιαγιά. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρετά την αγαπημένη της γιαγιά Ρίτσα και συγκινεί.

‘Γιάγιο μου…. Γιαγιούα μου… Σήμερα μας έφυγες για το μεγάλο ταξίδι… Σήμερα είμαστε πιο φτωχή άλλα συνάμα ΠΛΟΥΣΙΟΙ που ήσουν η μάμα… η γιαγιά… η φίλη… η παρέα μας.. η δύναμη μας. ..η μουσική μας…η αλήθεια μας….’

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE