ΚΥΠΡΟΣ

Τα είπαν φιλικά Κύπρος Ελλάδα

Τα είπαν φιλικά Κύπρος Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 και η Εθνική Κύπρου της ίδιας εποχής τα είπαν φιλικά στο ΓΣΠ παρουσία περίπου 6 χιλιάδων φίλων του ποδοσφαίρου που πήγαν για να δουν της επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων

Η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η Ελλάδα κέρδισε με 6-1 χάρις τα γκολ των Γιαννακόπουλου (2), Χαριστέα, Καραγκούνη, Λάκη και Καφέ. Για την Κύπρο σκόραρε ο Κωνσταντίνου.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου,. Χριστοδούλου

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους, Μορφής

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (26΄ Χαλκιάς), Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής (11΄ Νταμπίζας), Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βρύζας (28΄ Λάκης)

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Γκούμας Βενετίδης, Καφές, Κατεργιαννάκης

Τον αγώνα παρακολούθησαν πέραν των 6.000 θεατών.

Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος ήταν ο Ότο Ρεχάγκελ και δίπλα του ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Διαιτητής του αγώνα ήτανο Κώστας Καπιτανής με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top