Υπό κράτηση μέχρι την 3η Δεκεμβρίου για την επινολή της ποινής του ο 40χρονος για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία

Υπό κράτηση μέχρι την 3η Δεκεμβρίου για την επινολή της ποινής του ο 40χρονος για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη  εκ νέου ο 40χρονος για υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλή, ενοχλητικά και απειλητικά τηλεφωνήματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  στη σημερινή δικάσιμο αγόρευσαν οι δύο πλευρές, ενώ το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 40χρονος παραμείνει  υπό κράτηση μέχρι την 3η Δεκεμβρίου του 2019 όπου θα ανακοινωθεί η  επιβολή της ποινής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης , η καταγγελία έγινε στις 19.11.2019  από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με αυτήν, ένα πρόσωπο τηλεφώνησε στο δικαστήριο και ζητούσε επανειλημμένα να μιλήσει με μια δικαστή με σκοπό να  διαμαρτυρηθεί γιατί η σύζυγος του μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση της και η δικαστής της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του δικαστηρίου λόγω απρεπούς εμφάνισης.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα, απείλησε την δικαστή μέσω της λειτουργού του Δικαστηρίου Πάφου ότι θα της “ κάνει κακό” διότι πρόσβαλε την γυναίκα του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο και η κάρτα sim με την οποία το άτομο αυτό τηλεφώνησε στο δικαστήριο.

Όπως  διαφάνηκε  πρόκειται για 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη στη Λεμεσό  και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν νέες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στις 20:45 πως πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ.  Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη τη χώρα, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στη Χάιφα, καθώς και σε περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Γάζα και τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας πύραυλος «πέρασε» τον Iron Dome στη Χάιφα, μεταδίδει το Al Jazeera, με τουλάχιστον πέντε άτομα να έχουν τραυματιστεί. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE