Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το αποτέλεσμα της Τριμερούς στις 4/12 ο Πρόεδρος

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το αποτέλεσμα της Τριμερούς στις 4/12 ο Πρόεδρος

Τη σύγκληση συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης, 4 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας @AnastasiadesCY έχει συγκαλέσει Εθνικό Συμβούλιο για την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μμ, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό», ανέφερε η κ. Βασιλείου με ανάρτησή της στο Twitter.

H συνεδρία πραγματοποιείται μερικές μέρες μετά το δείπνο του Προέδρου Αναστασιάδη και του Μουσταφά Ακιντζί με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στο Βερολίνο.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE