ΤΡΟΧΑΙΟ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Νταλίκα πλαγιολίσθησε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Γερμασόγειας -Κλειστή η μία λωρίδα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Νταλίκα πλαγιολίσθησε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Γερμασόγειας -Κλειστή η μία λωρίδα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρμο Λευκωσίας - Λεμεσούς, προς Λευκωσίας μετά το κυκλικό κόμβο Γερμασόγιας.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι "κλειστή προσωρινά είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην περιοχή Γερμασόγειας. 

Η λωρίδα του δρόμου έκλεισε λόγω ακινητοποίησης νταλίκας στο δρόμο. Η νταλίκα ακινητοποιήθηκε στο σημείο, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, σήμερα Τετάρτη, 27/11, μετά από πλαγιολίσθηση της καμπίνας οδηγού.

 Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, η οποία διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

 Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE