ΠΛΗΓΜΑ για την Τότεναμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΠΛΗΓΜΑ για την Τότεναμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μεγάλη απώλεια για την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο τραυματισμός του Μπεν Ντέιβις είναι σοβαρός και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

 

Ο Ουαλός αμυντικός της Τότεναμ, Μπεν Ντέιβις, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου εναντίον της Γουέστ Χαμ και έγινε αλλαγή στο 75ο λεπτό.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου, ο 26χρονος τραυματίστηκε στους συνδέσμους του αριστερού αστραγάλου και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Μάλιστα όπως ανέφερε η Τότεναμ ο Ντέιβις, θα κάνει περισσότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE