Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου
«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.
Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε καλά στον αγώνα και στο 5’ ήταν μπροστά με 10-8. Ακολούθως η γερμανική ομάδα ανέβηκε και κατάφερε στο τέλος του δεκαλέπτου να προηγείται με 22-16. Μέχρι το 15:30 οι «γαλαζοκίτρινοι μείωσαν στους δύο την διαφορά (29-27), ενώ και στην συνέχεια ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένος. Στο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν πίσω στο σκορ με 39-35.
Καλύτερα πατούσε στο γ’ δεκάλεπτο η Bayreuth, που στο 26’ ήταν μπροστά με 55-44 ενώ στο τέλος της περιόδου το σκορ πήγε στο 67-53. Μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 75-61, ενώ με το φινάλε του αγώνα το σκορ πήγε στο τελικό 83-68.
Κωνσταντίνου, Γιανναράς 8 (2), Λοϊζίδης, Μπόγιο 5 (1), Τόμπσον 7 (1), Κάφι 6 (1), Ντέντι 19 (3), Γκάρετ 16 (3), Κοιλαράς 2, Κούνας 5, Πυρίλλης.
Doreth 2, Gruttner 2, Jones 9 (1), Meisner 8, Raffington 2, Alford 16 (5), Bruinsma 7 (1), Linhart 2, Robinson 4, Seiferth 10, Travis 12, Woodard 9 (2).
«Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τη γερμανική Medi Bayreuth με 68-83 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» για την 6η και τελευταία αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Η ομάδα μας την 8η αγωνιστική έχει ρεπό και την επόμενη εβδομάδα, στις 05 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League.
Οι παίχτες του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί στα 2 πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα και δεν επέτρεψαν στους Γερμανούς να ξεφύγουν στο σκορ. Στην 1η περίοδο η ομάδα μας έχανε με 16-22, αλλά στη συνέχεια μείωσε κατά 2 πόντους και πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 35-39.
Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας είχε την ίδια παραγωγικότητα στην επίθεση, αλλά αμυντικά δεν τα πήγε πολύ καλά, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μεγαλώσει τη διαφορά, με 53-67.
Η ομάδα μας προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 68-83.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-22, 35-39, 53-67, 68-83
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις