Δεν θα βιαστεί για απόφαση ο πρόεδρος

Δεν θα βιαστεί για απόφαση ο πρόεδρος

Δεν θα βιαστεί για να πάρει αποφάσεις ο κ Πουλλαιδης για το μέλλον της Ανόρθωσης αλλα και κυρίως για το μέλλον των Φαν Λέουβεν και Πάους.

Οι σημερινές συναντήσεις ήταν απόλυτα εποικοδομητικές και για τον πρόεδρο της Ανόρθωσης αλλα και για τους δυο Ολλανδούς καθώς μίλησαν για ώρα με την διοίκηση του σωματείου. Αν έπρεπε κάποιος να πει τώρα το θα γίνει με τους δύο Ολλανδούς θα έλεγε πως μάλλον μένουν και οι δυο αφού ουσιαστικά είναι ικανοποιημένοι όλοι στην Ανόρθωση με το έργο τους.

Αυτό που θα γίνει είναι λίγο μετα τα μέσα του μηνά στους δυο Ολλανδούς να τους ανακοινωθεί πως παραμένουν αλλα θα πρεεπι να γίνουν κάποια διαφορετικά πράγματα που θα αφορούν κυρίως τον μεταγραφικό σχεδιασμό , γιατί είναι γεγονός πως φέτος το ροστερ φάνηκε μικρό για το πρωτάθλημα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.