Υποψήφιος και ο Μίτσελ

Υποψήφιος και ο Μίτσελ

Κι όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα αν και γράφτηκε 1η Απριλίου. Ο Μιτσελ πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι ενας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσια της Εθνικής Ισπανίας

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικό δημοσίευμα, ο κύκλος του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στους «φούριας ρόχας» αναμένεται να κλείσει μετά το τέλος του Euro 2016 και η ομοσπονδία προετοιμάζει από τώρα το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση, φτιάχνοντας την πρώτη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Μίτσελ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή στα χέρια του προέδρου Άνχελ Μαρία Βιγιάρ βρίσκεται μία λίστα με 6 πιθανούς διαδόχους, οι οποίοι είναι όλοι Ισπανοί και έχουν άμεση γνώση του ισπανικού ποδοσφαίρου. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE