ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 22χρονος- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 22χρονος- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης 27/11 στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λεμεσό.

Ο 22χρονος επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι και διασταύρωνε τη λεωφόρο, μέσω διάβασης πεζών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αυτός υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE