Yπόθεση ΝΤΟΣΣΑ: «Ακριβώς η ΙΔΙΑ υπόθεση με Λούκας Σόουζα»

Yπόθεση ΝΤΟΣΣΑ: «Ακριβώς η ΙΔΙΑ υπόθεση με Λούκας Σόουζα»

Όπως πληροφορηθήκαμε η διοίκηση της ΑΕΛ, θα «κυνηγήσει» νομικά τον Ντόσσα Τζούνιορ, με τον δικηγόρο που κέρδισε την υπόθεση Λούκας Σόουζα. Τον πρώην διοικητικό παράγοντα του Άρη, Λυσάνδρο Λυσάνδρου. 

Η νομική πλευρά των κυπελλούχων, υποστηρίζει ότι η υπόθεση Ντόσσα, είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν του Βραζιλιάνου χαφ του ΑΠΟΕΛ Λούκας Σόουζα.

Έστειλαν χθες την απάντηση τους στον δικηγόρο του Πορτογάλου-Κύπριου αμυντικού, δίδοντας του το μήνυμα ότι ήταν παράνομη και παράτυπη η κίνηση του να τερματίσει μονομερώς το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

Όπως και στην περίπτωση Λούκας Σόουζα, η πλευρά της ΑΕΛ ζητά και οικονομική αποζημίωση απο τον 33χρονο στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι έκανε η διοίκηση για να ΚΑΛΥΨΕΙ τα νώτα της… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE