Στυλιανού: «Στο γήπεδο έβαλαν μουσιαμμάδες, ό,τι θέλει ας γίνει, κατεβαίνουμε για νίκη»

Στυλιανού: «Στο γήπεδο έβαλαν μουσιαμμάδες, ό,τι θέλει ας γίνει, κατεβαίνουμε για νίκη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αρχηγός και μεγάλη δόξα του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Στυλιανού, μίλησε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 με τους Πανίκο Χατζηλιασή και Ανδρέα Κάντηλο από το Λουξεμβούργο, όπου βρίσκεται για την αναμέτρηση των γαλαζοκιτρίνων με τη Ντουντελάνζ.

Τι είπε: 

«Είμαστε εδώ μια παρέα μεγάλη, ετοιμαζόμαστε για απόψε. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι το ΑΠΟΕΛ μας θα περάσει απόψε» ανέφερε αρχικά, ενώ ερωτώμενος για τις καιρικές συνθήκες, απάντησε:

«Ναι βρέχει, συνέχεια. Στο γήπεδο έβαλαν μουσιαμμάδες, θα δούμε τι θα γίνει με το παιχνίδι. Χθες έκαναν επιδιορθώσεις, ό,τι θέλει ας γίνει, εμείς κατεβαίνουμε για νίκη».

Καταληκτικά, η μεγάλη μορφή του ΑΠΟΕΛ είπε: «Ετοιμαζόμαστε για την πρόκριση του αγαπημένου μας ΑΠΟΕΛ. Απόψε θα περάσουμε. Θα δώσουμε χαρά σε όλη την Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE