Ανακοινώνουν μέτρα οι λειτουργοί Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας

Ανακοινώνουν μέτρα οι λειτουργοί Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας

 Για την Παρασκευή 29/11 επιφύλαξαν να δημοσιοποιήσουν επίσημα τα μέτρα αντίδρασης τους, οι λειτουργοί των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν το απόγευμα έκτακτη Γενική Συνέλευση, στο οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ, στη Λεμεσό.

Οι λειτουργοί, οι οποίοι θεωρούν πως έχουν θυματοποιηθεί μέσα από το πόρισμα της Επιτρόπου Διοικήσεως για τον θάνατο του 14χρονου, πραγματοποίησαν αυθόρμητη στάση εργασίας παγκύπρια, ενώ όπως είχε δηλώσει, στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος του κλάδου της ΠΑΣΥΔΥ, Ιωσήφ Μιχαήλ, κρίθηκε αναγκαία η σύγκληση έκτασης Γενικής Συνέλευσης για λήψη μέτρων, με πρώτη σκέψη την 24ωρη στάση εργασίας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε γύρω στις 16:00, με τους λειτουργούς να θέτουν προτάσεις γύρω από τα μέτρα αντίδρασης αλλά και τρόπους στήριξης των συναδέλφων τους, στους οποίους επιρρίπτονται ευθύνες μέσα από το πόρισμα.

Όπως ενημερώθηκαν τα ΜΜΕ, η όποια απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE