ΑΟΖ: Πολιτικός 'πονοκέφαλος' για Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

ΑΟΖ: Πολιτικός 'πονοκέφαλος' για Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο  η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Αιγύπτου, Κύπρου και Ελλάδα, αμέσως μετά από τη γνωστοποίηση των συμφωνικών Τουρκίας και Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα και την ασφάλεια.

Ο εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού ΥΠΕΞ Άχμεντ Χάφεζ είπε ότι οι τρεις Υπουργοί χαρακτήρισαν «αβάσιμες» τις δύο συμφωνίες Τουρκίας και Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα και την ασφάλεια, οι οποίοι επικοινώνησαν σήμερα τηλεφωνικώς.

Όπως γράφει και ο αιγυπτιακός τύπος, το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση που χαρακτηρίζει «χωρίς νομική βάση» τα δύο μνημόνια κατανόησης και συνεργασίας που υπέγραψαν η Τουρκία και η Λιβύη.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE