Έβγαλαν το «ΜΠΑΤΖΕΤ» της χρονιάς! Το «ΤΑΜΕΙΟ» της Ευρωπαικής πορείας…

Έβγαλαν το «ΜΠΑΤΖΕΤ» της χρονιάς! Το «ΤΑΜΕΙΟ» της Ευρωπαικής πορείας…

H ψεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο, που του έδωσε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Ληγκ, είχε όφελος 1 εκατομμύριο 70 χιλιάδες ευρώ (570 η νίκη και 500 χιλιάδες η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης). 

Η σούμα των πρωταθλητών, από το καλοκαίρι που αγωνίζονται στην Ευρώπη (αρχικά στο Τσιάμπιονς και μετά στο Γιουρόπα Ληγκ), μέχρι στιγμής τους έχει αποφέρει ένα ποσό γύρω στα 12,6 εκατομμύρια ευρώ.

Εξαιρουμένων των εισπράξεων από τα εισιτήρια που διέθεσαν στους εντός έδρας αγώνες (τη μεγαλύτερη είσπραξη την έκαναν με τον Άγιαξ).

Η ομάδα με τις επιτυχίες της, κατάφερε ήδη να καλύψει τον ετήσιο προϋπολογισμό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πέραν από τη συνέχιση της «περιπέτειας» στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Ληγκ, την τελευταία αγωνιστική με την Σεβίλλη στο ΓΣΠ, θα παλέψει να πάρει αποτέλεσμα, όχι μόνο για λόγους πρεστίζ, αλλά και για να πάρει το μπόνους της ισοπαλίας (190 χιλιάδες) ή της νίκης (570 χιλιάδες).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE