Διακοπές στην απόλυτη απομόνωση -Ολόκληρο νησί νοικιάζεται με 200 ευρώ για δύο βραδιές

Διακοπές στην απόλυτη απομόνωση -Ολόκληρο νησί νοικιάζεται με 200 ευρώ για δύο βραδιές

Απόδραση σε κάποιο συνηθισμένο μέρος, με διαμονή σε ένα τυπικό ξενοδοχείο, ή διακοπές με μία «πινελιά» περιπέτειας;

Όσοι διαλέγουν το δεύτερο, τότε θα πρέπει να επισκεφθούν το Ile Louët. Ενα νησάκι που μπορεί να νοικιάσει κάποιος ολόκληρο, με 200 ευρώ για δύο βραδιές.

Το νησάκι βρίσκεται ανοιχτά της Βρετάνης, στη Γαλλία και πάνω του υπάρχει ένας φάρος του 19ου αιώνα. Στο εξοχικό σπιτάκι που υπάρχει δίπλα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και δέκα άτομα.

Πρόκειται για το σπίτι που φιλοξενούσε κάποτε τους φαροφύλακες και τις οικογένειές τους, αφού από το 1857 έως και τη δεκαετία του '60, έπρεπε κάποιος χειροκίνητα να κατευθύνει από το φάρο τα πλοία που περνούσαν από εκεί.

Το εξοχικό ανακαινίστηκε το 2004, για να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό. Ομως, απευθύνεται σε εκείνους που μπορούν να αποχωριστούν κάποια βασικά πράγματα, όπως το τρεχούμενο νερό, ή δεν τους ενοχλεί να πρέπει να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα που είναι εκτός σπιτιού.



Φαίνεται πάντως ότι αυτοί είναι πολλοί. Σύμφωνα με την Daily Mail το νησάκι είναι «κλεισμένο» για ολόκληρο το 2015, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για την επόμενη χρονιά.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE