Έσκασε ΑΝΑΝΕΩΣΗ στην Ομόνοια! «Εδεσε» για αρκετά χρόνια το ταλέντο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έσκασε ΑΝΑΝΕΩΣΗ στην Ομόνοια! «Εδεσε» για αρκετά χρόνια το ταλέντο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού άσου της ομάδας, Ανδρόνικου Κακουλλή!

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον 18χρονο επιθετικό, Ανδρόνικο Κακουλλή, για επέκταση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι το 2024!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία μας.

Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας σε ηλικία 12 χρόνων, πέντε χρόνια αργότερα ξεκίνησε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και στις 13 Μαΐου 2018, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Στη φετινή σεζόν μετρά τέσσερις συμμετοχές. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου U19.

Συγχαίρουμε τον Ανδρόνικο Κακουλλή για την ανανέωση συμβολαίου που κέρδισε με το σπαθί του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE