Συναντήσεις ενημέρωσης Ακιντζί με κόμματα και ΜΚΟ για το Βερολίνο

Συναντήσεις ενημέρωσης Ακιντζί με κόμματα και ΜΚΟ για το Βερολίνο

Από τις 4 μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου ο Μουσταφά Ακιντζί θα ενημερώσει πολιτικά κόμματα, «δημάρχους» και «κοινοτάρχες» αλλά και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για την συνάντηση στο Βερολίνο και το αποτέλεσμά της, αρχίζοντας με σύσκεψη με τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» στις 4 το απόγευμα την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου ο κ. Ακιντζί θα συναντηθεί το πρωί με τους «δημάρχους» και το απόγευμα με τα μη «κοινοβουλευτικά» πολιτικά κόμματα.

Στις 6 Δεκεμβρίου ο κ. Ακιντζί, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, με εκπροσώπους οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και στις 7 Δεκεμβρίου με τους «κοινοτάρχες».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.