Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος ο Κώστας Νικολακόπουλος, στο Κυριακάτικο (01/12) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα δώσουν το παρών σκάουτερ από την Μάντσεστερ Σίτι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ντόρτμουντ, την Ρεν, την Τορίνο, την Μπεσίκτας και την Φενερμπαχτσέ.
Οι δύο ομάδες έχουν αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους και την φετινή σεζόν και το ντέρμπι των πρωτοπόρων είναι λογικό να προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




