Θέλει «πακέτο» Γουίλιαν – Πέδρο!

Θέλει «πακέτο» Γουίλιαν – Πέδρο!

Τους δύο εξτρέμ της Τσέλσι, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2020, δείχνει να θέλει να αποκτήσει η «γηραιά κυρία», σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ράμσεϊ, Τσαν, Ντάνι Άλβες και πολλούς άλλους έχει αποκτήσει η Γιουβέντους ως ελεύθερους, σε μια προσφιλή της τακτική να μην δαπανά χρήματα σε μεταγραφές, αλλά να τα κρατάει για κορυφαίους στόχους, όπως ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ματίας Ντε Λιχτ.

Φαίνεται πως στην κατηγορία των πρώτων, η ομάδα του Μαουσίσιο Σάρι, προσανατολίζεται να εντάξει και τους εξτρέμ της ΤσέλσιΓουίλιαν και Πέδρο των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Βάσει του ρεπορτάζ της ιταλικής «Tuttosport» η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για τους δύο παίκτες, οι οποίοι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ μετά την προώθηση των Μάουντ και Πούλισικ, που τα πάνε περίφημα.

Αναμένεται να διαπιστωθεί αν όντως η Γιουβέντους θα κινηθεί γι’αυτούς τους παίκτες, που, αν δεν ανανεώσουν, από τον Ιανουάριο θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE