Δύσκολη νίκη για την Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δύσκολη νίκη για την Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

H Ομόνοια επικράτησε της ΑΕΚ στο ντέρμπι των u14 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση των πρασίνων: 

Δύσκολη νίκη με 1-0 σε βάρος της ΑΕΚ πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους Παναγιώτου, Χαρίτου, Οζλέρ, Ιωάννου, Γιαννακού, Παρασκευά, Νικολαΐδη, Αγγελή, Πέπη, Θεοδώρου και Χριστοφόρου. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν σαν αλλαγή οι Χριστοφή, Βασιλείου, Ζουλαφάκη, Νικολάου και Κουτσού.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η ομάδα μας παρουσιάστηκε καλύτερη από τον αντίπαλο κατά διαστήματα και πήρε δίκαιη νίκη με γκολ που σημείωσε ο Μάριος Παρασκευά στο 33’.

Το τρίποντο αυτό φέρνει το «τριφύλλι» στους 25 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερεις ήττες. Το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει εντός έδρας αγώνας με τη Δόξα για την 14η αγωνιστική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE