Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Δύσκολη νίκη με 1-0 σε βάρος της ΑΕΚ πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους Παναγιώτου, Χαρίτου, Οζλέρ, Ιωάννου, Γιαννακού, Παρασκευά, Νικολαΐδη, Αγγελή, Πέπη, Θεοδώρου και Χριστοφόρου. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν σαν αλλαγή οι Χριστοφή, Βασιλείου, Ζουλαφάκη, Νικολάου και Κουτσού.
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η ομάδα μας παρουσιάστηκε καλύτερη από τον αντίπαλο κατά διαστήματα και πήρε δίκαιη νίκη με γκολ που σημείωσε ο Μάριος Παρασκευά στο 33’.
Το τρίποντο αυτό φέρνει το «τριφύλλι» στους 25 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερεις ήττες. Το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει εντός έδρας αγώνας με τη Δόξα για την 14η αγωνιστική.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις