ΚΥΠΡΟΣ- ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ονόματα «έκπληξη» στο νέο Υπουργικό- «Κλείδωσαν» οι θέσεις

ΚΥΠΡΟΣ- ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ονόματα «έκπληξη» στο νέο Υπουργικό- «Κλείδωσαν» οι θέσεις

Την «τράπουλα» αναμένεται να ανακατέψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnline έχουν «κλειδώσει» τέσσερις αλλαγές Υπουργών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ανασχηματισμός κρύβει ονόματα – έκπληξη με ένα από αυτά να είναι του Αντρέα Μαραγκού, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΗΚ.

Θέση στο Υπουργικό λαμβάνει και ο στενός συνεργάτης του Προέδρου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Πρόδρομος Προδρόμου – Υπ. Παιδείας

Αντρέας Μαραγκός – Υπ.  Μεταφορών, επικοινωνιών και Έργων

Υπ. Οικονομικών – Κωνσταντίνος Πετρίδης

Υπ. Εσωτερικών- Νίκος Νούρης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE