Βασικός από… σπόντα και ΠΡΩΤΗ φορά φέτος για Ανόρθωση

Βασικός από… σπόντα και ΠΡΩΤΗ φορά φέτος για Ανόρθωση

Δεν έχασε δευτερόλεπτο ο Λόρια όμως ένα πειθαρχικό παράπτωμα τον άφησε εκτός και την θέση κάτω από τα δοκάρια της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ θα πάρει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Κύπριος πορτιέρο κάνει ντεμπούτο μετά από 11 αγωνιστικές (10 για την Κυρία που έχει ματς λιγότερο) και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE