ΛΕΜΕΣΟΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία- Αγνοείται η 29χρονη Μαρία- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία- Αγνοείται η 29χρονη Μαρία- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία νεαρής η οποία αγνοείται από την Παρασκευή 29/11. Σκοπός και στόχος να αντλήσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από  το μεσημέρι της Παρασκευής 29/11/2019, από την οικία της, η ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΙΚ ΑΚΟΠΙΑΝ, 29 ετών από τη Λεμεσό.

Η 29χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο παντελόνι (κολάν) και κόκκινη κοντομάνικη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE