Τα κατάφερε έστω και δύσκολα ο Μάρκος

Τα κατάφερε έστω και δύσκολα ο Μάρκος

Μπορεί να δυσκολεύτηκε μέχρι να καταφέρει να κερδίσει να ίδρωσε μέχρι να καταφέρει να αποκλείσει τον Νταριεν Κιγκ αλλα σημασία έχει πως ο Μαρκος τα κατάφερε και συνεχίζει την προσπάθεια του στον δεύτερο γύρο του Όπεν της Γουαδελούπης, τουρνουά Challenger των 100.000 δολαρίων

Ο Κύπριος αντισφαιριστής κέρδισε το παιχνίδι μετά από μία ώρα και 40 λεπτά, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες τον αντίπαλο του με 2-0 σετ .Ο Παγδατής πήρε το πρώτο σετ με 7-5 και το δεύτερο 7-6 (3).

Επόμενος αντίπαλος του 29χρονου θα είναι ο Βεσελιν.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE