ΠΑΦΟΣ: Όχημα βρέθηκε να φλέγεται- Είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα βρέθηκε να φλέγεται- Είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στην περιοχή της Χρυσοχούς, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου το απόγευμα στην τοποθεσία του χωριού Πωμού εντοπίστηκε από την Αστυνομία μετά από ενημέρωση, να φλέγεται ένα όχημα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς και της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν την φωτιά. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από την περιοχή της Πέγειας.

Η σκηνή αποκλείστηκε για περαιτέρω εξετάσεις. Το Σάββατο 30/11 το όχημα και τη σκηνή εξέτασαν μέλη της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και όπως διαπιστώθηκε η φωτιά στο όχημα οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Η σκηνή ελευθερώθηκε. Σημειώνεται πως η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες με την κακόβουλη ενέργεια τους θέλησαν να εξαφανίσουν οποιαδήποτε στοιχεία στο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE