Πολλές οι επιλογές πλέον για τον Φίνκ

Πολλές οι επιλογές πλέον για τον Φίνκ

Δεν αποκλείεται το Σάββατο το ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο αγωνιστικό αφού οι πολλές επιστροφές κάνουν τους γαλαζοκίτρινους να είναι πραγματικά απρόβλεπτοι .

Καταρχήν οι Τζιμπούρ Αμορίν και Κακά είναι διαθέσιμοι οπότε ο Γερμανός τεχνικός έχει τρεις επιπρόσθετες επιλογές για την ενδεκάδα. Παράλληλα έτοιμοι είναι και ο Αλωνεύτης αλλα και ο Βινίσιους οπότε δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί να είναι και οι δυο στο αρχικό σχήμα η ένας εκ των δυο. Πάρτο και Χιώτης είναι απόλυτα καλά και θα είναι και αυτοί στην διάθεση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Όλα αυτά ασφαλώς δίνουν στον Γερμανό τεχνικό την ευκαιρία να έχει ένα καλύτερο ρόστερ με σαφώς περισσότερες επιλογές.

Όλα αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται να φέρουν ίσως και ένα σχήμα αλλα και μια νέα τακτική

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE