Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να έρθει Κύπρο – Ποιο είναι το… ΕΜΠΟΔΙΟ

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να έρθει Κύπρο – Ποιο είναι το… ΕΜΠΟΔΙΟ

Ο Στέλιος Μαλεζάς, πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ για την Ξάνθη, προκειμένου να απολαύσει τον τελευταίο (ενδεχομένως) χρόνο στο… κουρμπέτι.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο ίδιος δεν έχει βρει θέση βασικού και αποτελεί αλλαγή των Λισγάρα και Καρασαλίδη.

Ακόμα η Ξάνθη ψάχνει ξεκάθαρα αμυντικό τον Ιανουάριο ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, κάτι που σίγουρα θα είναι πρόβλημα για τον Έλληνα παίκτη.

Ο Μαλεζάς, αν δεν είχε την οικογένεια του, θα την έκανε για την Κύπρο τον Γενάρη, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από εκεί.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Εφικτή η περαιτέρω πρόοδος» - Οι εκτιμήσεις Γκουτέρες

Κυπριακό: «Εφικτή η περαιτέρω πρόοδος» - Οι εκτιμήσεις Γκουτέρες

Είναι εφικτή περαιτέρω πρόοδος στο Κυπριακό εφόσον οι δυο πλευρές παραμείνουν προσηλωμένες σε αυτό, εκτιμά ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με πηγές των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE