Ιστορικό ρεκόρ από Αντετοκούνμπο!

Ιστορικό ρεκόρ από Αντετοκούνμπο!

Ο Greek Freak έπιασε μια ιστορική επίδοση του Μόουζες Μαλόουν τον Νοέμβριο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να καταργεί την μπασκετική λογική. Ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο έχοντας 523 πόντους και 213 ριμπάουντ και έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Μόουζες Μαλόουν που ξεπερνά τους 500 πόντους και τα 200 ριμπάουντ σε έναν μήνα.

Ο Greek Freak οδήγησε την ομάδα του σε 15 νίκες σε 16 αγώνες τον περασμένο μήνα έχοντας ακόμη καλύτερα στατιστικά σε σχέση με την περασμένη σεζόν, στην οποία και αναδείχθηκε MVP. Συγκεκριμένα μετρά 30,9 πόντους, 13,4 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,4 τάπες κατά μέσο όρο, ενώ σουτάρει με 56% στα σουτ και 28,6% στα τρίποντα. Πέρσι είχε 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ, 1,5 τάπες, 1,3 κλεψίματα και σούταρε με 57,8% έχοντας 25,6% στα τρίποντα. Η μόνη κατηγορία στην οποία έχει παρουσιάσει πτώση είναι οι βολές, όπου από το 72,9% έπεσε στο 58,6%.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE