ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών στην Πάφο μετά από καταγγελία καθαρίστριας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών στην Πάφο μετά από καταγγελία καθαρίστριας

Για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, εδώ και καιρό συνελήφθησαν τρεις δασικοί υπάλληλοι, μετά από καταγγελία γυναίκας την Παρασκευή, (29/11) στην Αστυνομία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Συγκεκριμένα η γυναίκα κατήγγειλε ότι δυο δασικοί υπάλληλοι, εκ μέρους τρίτου την προσέγγισαν και επιχείρησαν να την δωροδοκήσουν, με το χρηματικό ποσό των 1 000 ευρώ, για να αποσύρει τις κατηγορίες της εναντίον του τρίτου.

Τον είχε καταγγείλει προ καιρού για λεκτική σεξουαλική παρενόχληση, ενώ εργαζόταν ως καθαρίστρια σε δασικό σταθμό. Τα τρία πρόσωπα ανακρινόμενα από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους, ωστόσο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Στο δικαστήριο αναμένεται η νέα καταγγελία να εκδικαστεί ως ανεξάρτητη από την τρέχουσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.