Τσαβούσογλου: Ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες που εξακολουθώ να λέω ‘Μακεδονία’

Τσαβούσογλου: Ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες που εξακολουθώ να λέω ‘Μακεδονία’

Συγγνώμη από τους Έλληνες επειδή εξακολουθεί να λέει “Μακεδονία” ζήτησε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέδριο στην Αττάλεια και κατηγόρησε την ΕΕ ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις της.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε συγκεκριμένα: “(Κύριε) Πρέσβη της Μακεδονίας, ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες φίλοι μας που εξακολουθώ να λέω ‘Μακεδονία’. Γιατί; Διότι αλλάξατε το όνομά σας. Γιατί αλλάξατε το όνομά σας; Για να γίνετε σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και να αρχίσετε διαπραγματεύσεις και να γίνετε δεκτοί στην ΕΕ. Εμείς ως ΝΑΤΟ τηρήσαμε την υπόσχεσή μας και σας προσκαλέσαμε. Δυστυχώς η ΕΕ δεν μπόρεσε να τηρήσει την υπόσχεσή της. Δεν λάβατε πρόσκληση για ενταξιακές διαπραγματεύσεις το οποίο δεν είναι προς όφελος σας”, ανέφερε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE