Zητά άμεσα ενημέρωση απο την Αστυνομία

Zητά άμεσα ενημέρωση απο την Αστυνομία

Η ΚΟΠ με σημερινή της επιστολή προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ζητά επίσημη τοποθέτηση για την πορεία των ερευνών αναφορικά με τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή.

 Επιστολή με παρόμοιο περιεχόμενο είχε αποσταλεί προς τον Αρχηγό Αστυνομίας και στις 26 Φεβρουαρίου 2015, χωρίς όμως να ληφθεί οποιαδήποτε απάντηση.

 Ενημέρωση για την πορεία των ερευνών έχει ζητήσει με επιστολή της προς την ΚΟΠ και η UEFA, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που είχε πάρει το θέμα και στο εξωτερικό, με αρνητικό αντίκτυπο για την Ομοσπονδία μας.

Η ΚΟΠ ζητά επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, προκειμένου να ενημερώσει την UEFA, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις από την πρώτη στιγμή και με σειρά επιστολών της, ζητά επίσημη ενημέρωση για το που βρίσκεται το όλο θέμα.

www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE