Λανθασμένο το TIMING…

Λανθασμένο το TIMING…

Κατα καιρούς ο υποφαινόμενος κατηγορήθηκε – κυρίως για απόψεις που εξέφρασε σε ραδιοφωνική εκπομπή- ότι θα μπορούσε κάλλιστα να εργοδοτηθεί απο το γραφείο τύπου της Ομόνοιας 1948 (που ιδρύθηκε πριν ενάμισι χρόνο από τη Θύρα 9). 

Διάβασα προσεκτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η «Θύρα 9» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), επ’ ευκαιρία του αποψινού αιώνιου ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ.

Δεν πρόκειται να σχολιάσω την ουσία, το μόνο που θα πω, είναι ότι ήταν λανθασμένο το timing (χρονική στιγμή) που επέλεξαν να πουν κάποια πράγματα δημοσίως, για το… χρώμα που είχαν (παλαιότερα) τα αιώνια ντέρμπι της Λευκωσίας.

Τους λόγους που έχουν αποφασίσει να… σηκωθούν να φύγουν, οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, τους έχουν εμπεδώσει. Μάλλον αχρείαστο ήταν, να τους… υπενθυμίσουν τη σημερινή μέρα.

Σε σχέση με την προσέλευση των Ομονοιάτων απόψε στο ΓΣΠ, αν πάνε τελικά 12-13 χιλιάδες, θα είναι πολύ ικανοποιητικό νούμερο. Mε βάσει τις εικόνες που παρουσιάζουν οι κερκίδες, στα πλείστα γήπεδα, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Έτσι κι αλλιώς, αν δεν «αποσκιρτούσαν» οι Θυραεννιώτες, λόγω κάρτας οπαδού δεν θα βρισκόντουσαν απόψε στις κερκίδες.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE